Tegels

Tegels – Wandtegels – Vloertegels

In de showroom van de Aarlese Bouwmaterialen krijgt u een impressie van haar tegelassortiment. Hieronder treft u enkele van onze leveranciers van tegels, zowel wandtegels als vloertegels, voor woonkamers, badkamers, hal, etc.
Tegels – Wandtegels – Vloertegels

In de showroom van de Aarlese Bouwmaterialen krijgt u een impressie van haar tegelassortiment.

Hieronder treft u enkele van onze leveranciers van tegels, zowel wandtegels als vloertegels, voor woonkamers, badkamers, hal, etc.    tegels wandtegels vloertegels  tegels wandtegels vloertegels

Leider in de productie van keramische materialen

Imola Ceramica is een toonaangevende onderneming in de keramische industrie; onze benijdenswaardige positie is bereikt dankzij de zeer hoge standaard opleiding van onze technici en aan de voortdurende actualisering van onze industriële installaties. Breed scala van producten: ontworpen om te voldoen aan alle eisen meubilair. Onze producten zijn een harmonieuze combinatie van design en gemak . Ze passen perfect in alle residentiële ruimten en ze zijn rijk aan oplossingen voor architecten, ontwerpers, planners en voor de moderne grote bouwprojecten.

 

Productie technologie: single-ontslagen en dubbele gestookte tegels, schaafplekken porselein, full-body porselein.

 

Nieuwe productie-technologie, “Kleur definitie systeem”, dat zorgt voor:

  • Het gelijktijdig gebruik van verschillende grafische oplossingen (meer dan 100 m2 verschillende keramiek);
  • Een hogere definitie en detail diepte in vergelijking met traditionele technieken (meer dan 4000 nozzles, 200×924 dpi resolutie voor maximaal chromatische duidelijkheid).

    Casalgrande Padana vloertegels in keramiek, porselein, aardewerk en porselein enkel glazuur.  Casalgrande Padana vloertegels in keramiek, porselein, aardewerk en porselein enkel glazuur.Sinds 1960 produceert Casalgrande Padana vloertegels in keramiek, porselein, aardewerk en porselein enkel glazuur.

     

    • Klik hier om de website van Casalgrande Padana te bezoeken.