Metselstenen

MetselstenenMetselstenen
In de showroom van de Aarlese Bouwmaterialen krijgt u een impressie van wat er op stenengebied allemaal mogelijk is. Gevelstenen, Poriso, Cellenbeton, betonblokken, kalkzandtsenen, etc. u treft het allemaal aan in het assortiment van de Aarlese Bouwmaterialen.

Hieronder treft u enkele van onze leveranciers van metselstenen

De Rijswaard Baksteen

Sinds 1900 levert De Rijswaard bakstenen voor grote en kleine bouwwerken. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een fabriek met een productiecapaciteit van meer dan 100 miljoen stenen per jaar. Stenen voor verwerkingen in de utiliteit- en woningbouw.

De bakstenen van De Rijswaard zijn verkrijgbaar in uiteenlopende soorten en maten. Naast vormbak- en handvormstenen kunt u kiezen uit onze bijzondere aqua collectie (Wasserstrich) en diverse specials. Het is tevens mogelijk om mixsorteringen te bestellen. Op dit moment heeft De Rijswaard 169 bakstenen in haar collectie.

Bezoek de website voor meer informatie >>

Stenen

Huwa

Laat u inspireren tot spraakmakende staaltjes. Ontwerp en bouw uw project met gevelbaksteen van
HUWA-Vandersanden. Geef uw project ook de omgeving die het verdient. Maak natuurlijke combinaties

Veelzijdig assortiment gevel- en straatbakstenen

De collectie gevelbakstenen bestaat uit ruim 300 verschillende bezande en onbezande handvorm en vormbak gevelstenen in uiteenlopende kleurstellingen en nuances: van tijdloos klassiek en bont genuanceerd tot moderne felsprekende kleuren. Het HUWA straatbaksteenassortiment onderscheidt zich door haar afstandhouders en is verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren, varierend van zwart en okergeel tot paarsbruin en roodgenuanceerd.
Klik hier voor de brochure van HUWA-Vandersanden

Klik hier om de website van HUWA-Vandersanden te bezoeken.