Dakramen & Lichtkoepels

Dakramen

Dakramen & Lichtkoepels
In het assortiment van de Aarlese Bouwmaterialen treft u dakramen en lichtkoepels aan van o.a. de merken Fakro en A.G. Plastics..
Fakro

 

Standaard tuimeldakvenster

Het standaard tuimeldakvenster van Fakro brengt veel licht en sfeer. Daardoor kan de ruimte voor verschillende doeleinden worden benut: wonen, werken, slapen of hobbyruimte. Dit tuimeldakvenster heeft een maximaal glasoppervlak, omdat de ventilatie in het kozijn is geїntegreerd. Het raam is gemakkelijk te reinigen door het te vergrendelen bij een kanteling van 180°. Dit dakvenster is gemaakt van grenenhout en afgelakt met acryllak.
Fako Calculator lichtinval  klik hier>>

Klik hier om de website van Fakro te bezoeken

Lichtkoepels

 

agplastics

 

 

Skylux®
Daklicht brengt 3 X meer licht dan verticale beglazing, creëert een vrije, open sfeer en maakt alles licht.

UITGEBREID ASSORTIMENT
Meer dan 135 afmetingen (rond, vierkant of rechthoekig), glashelder, opaal of heatstop, bol- of piramidevorm, acrylaat of polycarbonaat (extra slagvast met attest 1200 Joule). Deze combinaties zijn beschikbaar in enkel-, dubbel of drie-wandige uitvoering. Daarnaast is er nog de superisolerende Skylux® EP koepel. Skylux® biedt een ruim assortiment toebehoren zoals: verschillende rook- en warmte afvoersystemen, binnen- en buitenzonwering, insectengaas, manuele-en elektrische (afstands) bediening. , INBRAAKWEREND
De nieuwe inventieve en unieke koepeldoppen zijn voor acrylaat- en polycarbo-naat pantserkoepels inbraakvertragend en beschermen tegen vandalisme. De metalen anti-diefstaldop en one-wayschroef bemoeilijken inbraak.

ESTHETISCH
De lichtkoepel biedt een fraai en discreet uitzicht, zowel van binnen als van buiten. De afwerking is uitermate verzorgd. De hedendaagse architect maakt .

Klik hier om de website van Skylux lichtkoepels te bezoeken.