Dakplaten

Dakplaten
De Aarlese Bouwmaterialen heeft in haar assortiment dakplaten o.a. de merken Unidek en Opstalan.

Isolerende dak- en gevelsystemen
Meer dan 40 jaar geleden opende Opstalan de markt met de eerste industrieel gemaakte isolerende dakelementen.In de overtuiging dat vergaande prefabricage en standaardisering de weg naar beter en efficiënter bouwen zou zijn. Tegen de stroom in. De scepsis over nieuwe ideeën was veranderingsangst en angst voor inbreuk op de status quo. Maar zonder geloof in eigen kunnen en zonder risicobereidheid zijn er geen grote veranderingen te verwachten. In die geest zet Opstalan al meer dan 40 jaar nieuwe, verrassende concepten uit. Stuk voor stuk gouden grepen, die de bouw steeds weer veranderen.

Opstalan zoekt altijd naar nieuwe toepassingen van standaardisering en prefabricage, waardoor bouwen gemakkelijker, beter en rendementsvoller wordt

 

Unidek dakplaten

Unidek

 

 

Isolerende dak- en gevelsystemen
Unidek is leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren. Deze oplossingen leveren een actieve bijdrage aan energiebesparing en optimalisatie van het wooncomfort. Dankzij de voortdurende aandacht voor milieueffecten tijdens productontwikkeling, productie en recycling zijn de isolatieoplossingen bovendien duurzaam. De onderneming, opgericht in 1969, telt ruim 300 medewerkers.

Renova XR
Isolerend dakelement speciaal voor renovatie van daken. Het element wordt aangebracht op het bestaande dakbeschot. Isolerend dakelement met een kern van PIR hardschuim voor renovatie van hellende daken, aan te brengen op het bestaande dakbeschot.

Unidek HD..RND
Isolerend dakelement speciaal voor renovatie van daken. Het element wordt aangebracht op het bestaande dakbeschot. Isolerend dakelement met een kern van geëxpandeerd polystyreen (EPS) voor renovatie van hellende daken, aan te brengen op het bestaande dakbeschot.